Menu

Lunchseminarie '25ste verjaardag van de wetgeving over landverzekering'

Date
Thursday 16th November, 2017
Time
12.00 pm
Location
Lydian
Tour & Taxis
Havenlaan 86C b113
1000 Brussel

In 2017 heeft de Wet Landverzekeringsovereenkomsten, die in een nieuw kleedje gestoken werd met de inwerkingtreding van de Verzekeringswet van 4 april 2014, haar 25ste verjaardag gevierd. Lydian wil deze heuglijke gebeurtenis niet laten voorbijgaan en organiseert daarom een Lunchseminarie over 25 jaar toepassing van de Wet Landverzekeringsovereenkomst.

Op een zeer praktische wijze zullen onze experten daarbij niet alleen stilstaan bij de voornaamste rechtspraak, maar ook bij een aantal belangrijke vragen waarover nog steeds onduidelijkheid bestaat. Denk bijvoorbeeld maar aan de vraag over de toepassing van de vrijstelling bij reddingskosten en verdedigingskosten, het al dan niet rekening houden met de vrijstelling bij subrogatoir verhaal, de tenlasteneming van verdedigingskosten bij excesspolissen, of de verschillende sancties die een verzekeraar eventueel kan gebruiken.

Onze experten zullen geen enkele van deze vragen uit de weg gaan en hopen u talrijk te mogen ontmoeten op 16 november 2017 in ons kantoor te Tour & Taxis in Brussel.

Het seminarie zal doorgaan in het Nederlands en Frans.

U kan gratis online inschrijven voor deze sessie tot 9 november 2017.

Wij verwelkomen u graag op ons lunchseminarie!

Programma:

  • Ontvangst met broodjes: 12:00 uur
  • Uiteenzetting en vragen: 12:30 uur
  • Einde: 14:15 uur

Indien u na uw inschrijving alsnog verhinderd zou zijn, vragen wij u vriendelijk ons te verwittigen op +32 2 787 90 15 of per mail valerie.thiebaut@lydian.be.