Menu

Lunchseminarie: Hoe uw business ontwikkelen? Netwerk of geen netwerk?

Date
Thursday 11th October, 2018
Time
12.00 pm
Location
Tour & Taxis
Havenlaan 86C b113
Brussel 1000

Wanneer u een business opricht en een innovatieve formule ontwikkelt, rijst na enkele jaren onvermijdelijk de vraag hoe u uw onderneming kunt ontwikkelen. Of u wilt een business ontwikkelen terwijl u profiteert van het succes van een bestaande handelsnaam.

Er bestaan verschillende formules. Sommigen kiezen voor commercieel partnership zoals de franchise waardoor ze kunnen genieten van een handelsnaam en een netwerk van partners om hun groei te versnellen. Anderen geven er de voorkeur aan om zich met eigen middelen te ontwikkelen en een mogelijke verwatering van de formule of uiteenlopende belangen met onafhankelijke partners te vermijden.

Aan de vooravond van de Beurs voor Ondernemen, die eveneens in Tour & Taxis zal plaatsvinden, zullen we de voor- en nadelen van de verschillende opties vanuit juridisch en praktisch oogpunt onderzoeken tijdens een lunchseminarie op 11 oktober bij ons op kantoor. Om de gedachtewisseling en de debatten te verrijken, zullen we het genoegen hebben verschillende ondernemers te verwelkomen die hun ervaring als franchisegever of als franchisenemer van grote retailers met ons zullen delen:

  • de heer Rachid Azaoum: Franchisenemer van Quick, Burger King en Brico. De heer Azaoum is ook bestuurder van BECI en maakt deel uit van Réseau Entreprendre Bruxelles;
  • de heer Henri Kieckens: Verantwoordelijke voor franchise ontwikkeling voor Exki;
  • de heer Stéphane Charlier: Verantwoordelijke voor de uitbreiding van FÄRM; voormalig franchisenemer van Delhaize. 

 U kan zich gratis inschrijven tot 6 oktober 2018. 

Dit lunchseminarie wordt in het Frans en het Nederlands gehouden.

Programma :

  • Ontvangst en broodjes: 12u00
  • Juridische aspecten: 12u30
  • Het delen van de ervaringen van ondernemers en vragen: 13u30
  • Einde: 14u15

Om een goede organisatie te garanderen, danken wij u om in geval van belemmering na registratie te informeren op + 32 2 787 90 15 of per e-mail valerie.thiebaut@lydian.be.