Menu

Recente rechtspraak omtrent aansprakelijkheid van bouwactoren

Date
Wednesday 13th June, 2018
Time
12.00 pm
Location
Lydian
Tour & Taxis
Havenlaan 86C b113
1000 Brussel

Gedurende dit lunchseminarie wensen wij u een update te geven van recente rechtspraak omtrent de aansprakelijkheid van verschillende bouwactoren, die een commerciële weerslag kan hebben op uw huidige en toekomstige projecten.

Voor Lydian is het immers cruciaal om op de hoogte te zijn en te blijven van alle belangrijke rechterlijke uitspraken hierover, kennis die wij graag met u zouden willen delen.

Geen theoretische uiteenzetting, maar een praktisch doelgericht seminarie met concrete casussen en bespreking van de betreffende vonnissen en arresten.

Zo zal o.m. ingegaan worden op de gedeelde aansprakelijkheid van verschillende bouwactoren,  de aansprakelijkheid  van de architectenvennootschap, de  aansprakelijkheid wegens verborgen gebreken,  de aansprakelijkheid bij beschadigingen aan ondergrondse leidingen en kabels, vernietiging van de aannemingsovereenkomst, verzekeringen en aansprakelijkheid, …


Programma:

  • Ontvangst met broodjes: 12u00
  • Uiteenzetting en vragen: 12u30
  • Einde: 14u15

Gratis inschrijven voor de sessie van 13 juni as. kan online tot 6 juni as.

Wij verwelkomen u graag op onze lunchseminaries!


Indien u na uw inschrijving alsnog verhinderd zou zijn, vragen wij u vriendelijk ons te verwittigen op +32 2 787 90 15 of per mail valerie.thiebaut@lydian.be.