Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Lydian Webinar: "Hot topics inzake levensverzekeringen" - 22 april 2021

Deze pagina delen

Het Insurance Team van Lydian organiseert op donderdag 22 april om 13u00 een praktijkgericht webinar waarin de focus zal worden gelegd op enkele hot topics inzake levensverzekeringen, met name:

  • Naleving van precontractuele en wettelijke informatieverplichtingen (met inbegrip van een evaluatie van de “behoeften en verlangens” van de verzekeringnemer) en de respectievelijke rol van de verzekeraar, makelaar, (sub)agent en promotor;
  • Problematiek van eenzijdige wijziging van overeenkomsten in contracten van (on)bepaalde duur (vb. wijziging van fonds of invoering van effectentaks die niet is voorzien in polisvoorwaarden).
  • Capita selecta van interessante rechtspraak inzake levensverzekeringen (o.a. recent arrest van het Grondwettelijk Hof inzake de toepassing van de driejarige verjaringstermijn)

Het webinar bestaat uit een Nederlandstalig en een Franstalig gedeelte. Na afloop van de presentatie beschikt u over de slides in beide taalversies.

Lydian is een geaccrediteerde opleidingsverstrekker (FSMA n° 473627046). Deelnemers van seminaries en webinars ontvangen automatisch een aanwezigheidsattest na deelname.
 

Datum : 22 april 2021
Tijd : 13u00 - 14u00

SCHRIJF U NU IN 

 

U hebt tijdens dit webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. Deelname is gratis.

Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

 

We hopen u te horen/zien tijdens ons webinar!

 

Als u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren via +32 2 787 90 77 of marketing@lydian.be.