Skip to main content

Litigation Day 2023 ELSA Leuven x Lydian

Share this page

Op Vrijdag 3 maart 2023 nodigden ELSA Leuven en Lydian een ambitieuze groep masterstudenten met een bijzondere interesse in procesvoering en het brede handelsrecht uit om deel te nemen aan onze annual Litigation Day 2023! 💼📝⚖️💡

Tijdens onze Litigation Day kregen deze studenten de kans om hun pleitvaardigheden aan te scherpen in een uitdagende en competitieve omgeving. Zo kunnen ze in een vroeg stadium van hun carrière al praktische pleitervaring op doen en die eerste plankenkoorts overwinnen.

  • De Litigation Day bestond uit één grote casus Commercial & Litigation, en werd beoordeeld door onze eigen jury met ruime pleitervaring: Yves Lenders (Partner), Pieter-Jan Van Mierlo (Senior Associate) Nik Vanheer (Associate) en Arthur Van Lancker (Associate). Een unieke leerervaring: deelnemers kregen feedback van ons gereputeerde Commercial & Litigation team.
  • In de voormiddag werd bovendien een pleitworkshop geven, zodat zij allerlei waardevolle tips & tricks meekregen en goed voorbereid waren voor de casus.
  • Wij hebben afgesloten met een receptie en netwerkmomentje

Dank aan alle deelnemers voor deze succesvolle editie en een welverdiende proficiat aan onze winnaar June Desmit 🏆

We hopen dat iedereen het een leuke ervaring vond en waardevolle praktijkervaring heeft opgedaan!

Mootcourt

Authors