Menu

Hoe mobiliteitsbudget optimaal integreren in uw mobiliteitsbeleid?

Date
Tuesday 19th February, 2019
Time
12.00 pm
Location
De Jachthoorn
Doornstraat 11
2550 Kontich

Nu het langverwachte wetsontwerp over de invoering van een mobiliteitsbudget eindelijk door de Commissie Financiën in de kamer werd goedgekeurd, is het tijd om te analyseren hoe u hier maximaal gebruik van kunt maken.  

Met het mobiliteitsbudget kan de kost van de bedrijfswagen gespendeerd worden aan alternatieven, zoals een milieuvriendelijkere bedrijfswagen of duurzame mobiliteitsoplossingen zoals fietsen, e-bikes, openbaar vervoer. …  Het resterende saldo kan cash worden uitgekeerd.  Dit biedt werkgevers de mogelijkheid om nu echt werk te maken van een duurzaam en groener mobiliteitsbeleid binnen de onderneming.  Bovendien zijn een aantal alternatieven fiscaal interessant. 

Tijdens dit lunchseminarie leggen wij u uit hoe u optimaal gebruik kan maken van dit nieuwe instrument.  We kaderen dit binnen de ruimere waaier aan fiscale stimuli die reeds bestaan (fietsvergoeding, cash for car, aankoop (brom)fietsen, …).  Ook wordt stil gestaan bij andere elementen die deel kunnen uitmaken van een ruimer mobiliteitsbeleid (flexibele arbeidstijden, telewerk, …).

 

Het seminarie zal doorgaan in het Nederlands.

 

U kunt zich gratis inschrijven tot en met 12 februari 2019.

 

Programma:

  • Ontvangst met broodjes: 12u00
  • Uiteenzetting en vragen: 12u30
  • Einde: 14u15 

Signups closed for this Event