Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Deze pagina delen

Onze aanpak

Lydian is een full-service Belgisch advocatenkantoor met een Angelsaksische aanpak. Onze unieke mix van transactionele skills en uitmuntende pleitvaardigheden leidt tot no-nonsense oplossingen met een duidelijke toegevoegde waarde.

We luisteren naar wat écht belangrijk is en bieden praktisch en persoonlijk advies op maat in een voortdurend veranderende wereld. Dat vereist een verfrissende manier van denken, een diepgaand inzicht in nieuwe technologieën en voldoende bewezen ervaring. We geloven dat opportuniteiten ontstaan waar kennis gedeeld wordt.

We zijn klantgericht, spelen kort op de bal en we spreken eerlijke en duidelijke taal. We creëren zin, geen onzin. Verwacht u aan toegankelijke persoonlijkheden, een open cultuur en een pragmatische bullet point aanpak.

Vanuit onze kantoren in Brussel, Antwerpen en Hasselt fungeren we als een extensie van uw team. Onze advocaten verkiezen een hechte cliënt-advocaatrelatie, terwijl hun hyperprofessionele aanpak tot uitstekende prestaties leidt.

Lydian staat voor integriteit, authenticiteit en consistentie. Onze missie bestaat erin onderbouwde oplossingen te vinden vanuit ons voortreffelijk juridisch inzicht én sterk zakelijk instinct. Zo overtreffen we verwachtingen, leveren we consistente resultaten en smeden we langdurige relaties met marktleiders.
 

Onze community

 • Geschiedenis

  Sinds 2001 bouwen we bij Lydian elke dag samen aan ons verhaal. Met 120 medewerkers vandaag, waaronder 85 advocaten, zijn we er als kantoor in geslaagd om ons zeker in de voorbije jaren op de kaart te zetten als een full-service, onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat uitblinkt in zijn klantgericht denken. Het verhaal van Lydian is er een van kansen grijpen, doorzettingsvermogen, en bovenal, ondernemerschap. We delen het graag met u.

  Ontdek meer
 • Prijzen en rangschikkingen

  Ieder jaar wordt Lydian door belangrijke juridische gidsen als Legal 500, Chambers, ILFR, Trends Legal Awards of WTR1000 erkend voor onze verwezenlijkingen en prestaties binnen zowel onze afdelingen als voor de integrale dienstverlening van ons advocatenkantoor. En ieder jaar weer zijn deze prijzen geweldige wapenfeiten voor ons, die ons motiveren om onszelf te overstijgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Ontdek meer
 • Raad van Bestuur

  Op 1 januari 2022 koos Lydian voor een nieuwe beheerstructuur met benoeming van een Raad van Bestuur. Jan Hofkens treedt op als voorzitter van de Raad van Bestuur en Managing Partner van het kantoor, en wordt vervoegd door medebestuurders Sandra Lodewijckx en Jens Debièvre.

  Ontdek meer
 • 20 jaar Lydian. 20 jaar mensen.

  Mensen met eigen talenten.
  Mensen met eigen ambities.
  Mensen met eigen verhalen.

  Ontdek de verhalen hier
 • Trots om ISO 27001 gecertificeerd te zijn

  Onze ijverige ingesteldheid en ons harde werk hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wij zijn zeer trots te kunnen aankondigen dat wij het eerste onafhankelijke, full-service,  Belgisch advocatenkantoor zijn dat het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging heeft behaald. Op die manier zijn niet alleen u, maar ook uw gegevens in onze veilige handen.

  Ontdek meer
 • Internationaal

  Onze internationale strategie berust in hoge mate op onze onafhankelijkheid. Indien we een buitenlands advocatenkantoor uitkiezen om aan een project te werken, voeren we een compleet onafhankelijke beoordeling uit om bij de beste advocaat voor die specifieke zaak uit te komen. We houden altijd rekening met de uiteindelijke belangen van onze cliënten en kunnen dit ook doen omdat we veel tijd besteden aan due diligence en de opbouw van relaties met advocatenkantoren (en advocaten) in doorslaggevende rechtsgebieden.

  Ontdek meer
 • CSR

  Lydian stelt zich zowel binnen als buiten het kantoor maatschappelijk verantwoord op. Als zakelijke burgers geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om de toekomst te helpen vormgeven op een wijze die tot duurzame economische, ecologische en sociale voordelen voor iedereen kan leiden. Onze initiatieven op het gebied van zakelijke verantwoordelijkheid in ons vakgebied zijn talrijk en gevarieerd, maar we pogen in al onze activiteiten een gedrag te tonen dat consequent onze zakelijke principes van gelijkheid, kwaliteit, eenheid en integriteit versterkt.

  Ontdek meer
 • Privacybeleid

  Wij zetten ons in om de privacy van onze cliënten, potentiële cliënten, leveranciers, sollicitanten en bezoekers van www.lydian.be (de Website) te beschermen. Gelieve volgende verklaring (het Privacybeleid) te lezen om te begrijpen hoe wij uw Persoonsgegevens verzamelen en gebruiken en welke rechten u heeft met betrekking tot uw Persoonsgegevens.

  Lees meer

Lydian Alumni

Bij Lydian geloven wij in het onderhouden van de best mogelijke relatie met de mensen die aan ons succes hebben bijgedragen. We waarderen onze alumni niet alleen als getalenteerde professionals maar ook als mensen.

Daarom willen we alle alumni de gelegenheid bieden om weer samen te komen voor ontspannende evenementen, waar zij het genoegen hebben onverwacht vrienden tegen te komen en met een selecte groep van voormalige collega's te netwerken.

Help ons en uzelf door met (ex-)collega's bij Lydian in contact te blijven. Stuur uw contactgegevens door naar info@lydian.be en u wordt op de hoogte worden gehouden van toekomstige evenementen.

Onze kantoren