Overslaan en naar de inhoud gaan

Raad van Bestuur

Op 1 januari 2022 koos Lydian voor een nieuwe beheerstructuur met benoeming van een Raad van Bestuur. Jan Hofkens treedt op als voorzitter van de Raad van Bestuur en Managing Partner van het kantoor, en wordt vervoegd door medebestuurders Sandra Lodewijckx en Jens Debièvre.

RvB Groepsfoto buiten

Sedert 1 januari 2022 wordt Lydian bestuurd door een driehoofdige Raad van Bestuur. Jan Hofkens is voorzitter van de Raad van Bestuur en volgt Hugo Keulers op als Managing Partner van het kantoor. Hij wordt vervoegd door zijn collega's Sandra Lodewijckx en Jens Debièvre. De Raad van Bestuur heeft een mandaat van 3 jaar (2022-2024).

Deze nieuwe bestuursstructuur stelt Lydian in staat om de steeds groeiende activiteiten van het kantoor continu te ondersteunen en tegelijkertijd een hecht en efficiënt bestuur te behouden.

Jan Hofkens RvB gang

Jan Hofkens is partner in de Employment, Pensions & Benefits praktijk. Hij trad op 1 januari 2003 in dienst bij Lydian en was reeds Managing Partner van 2010 - 2013.

Sandra Lodewijckx RvB gang

Sandra Lodewijckx is partner in de Commercial and Dispute Resolution praktijk en leidt het Insurance and Reinsurance Team. Sandra trad in 2002 in dienst bij Lydian en werd partner in 2010.

Jens Debièvre RvB gang

Jens Debièvre is partner in de Real Estate, Environment & Regulatory praktijk. Jens trad in 2004 in dienst bij Lydian en werd in 2011 partner.