Overslaan en naar de inhoud gaan
Over ons

Straight-to-the-point advice is the hallmark of Lydian.

Lydian is een full-service Belgisch advocatenkantoor met een Angelsaksische aanpak. Onze unieke mix van transactionele wetkennis en uitmuntende pleitvaardigheden leidt tot no-nonsense oplossingen met een duidelijke toegevoegde waarde.

Lees meer

In memoriam

Wouter Neven

Wouter Neven

Op donderdag 23 juni overleed medeoprichter en partner Wouter Neven. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn vrouw en kinderen maar ook naar iedereen die met Wouter heeft samengewerkt of zijn professionele pad kruiste.   

Met zijn grote expertise in Real Estate en uitgebreid netwerk was Wouter één van de drijvende krachten achter het huidige succes van ons kantoor. Hij was genoegzaam bekend omwille van zijn praktische maar creatieve geest en uitstekende onderhandelingscapaciteiten. Wouter maakte telkens het verschil.   

Wij willen iedereen danken voor de vele blijken van medeleven die we mochten ontvangen. 

Hij zal gemist worden door velen. 

Adieu Wouter.

Onze rechtsdomeinen

Voortreffelijk Juridisch Inzicht, Sterk Zakelijk Instinct

Lydian staat voor integriteit, authenticiteit en consistentie. Onze missie bestaat erin onderbouwde oplossingen te vinden vanuit ons voortreffelijk juridisch inzicht én sterk zakelijk instinct. Zo overtreffen we verwachtingen, leveren we consistente resultaten en smeden we langdurige relaties met marktleiders

Lees meer

Ons Team

93 ambitieuze en getalenteerde advocaten

Vanuit onze kantoren in Brussel, Antwerpen en Hasselt fungeren we als een extensie van uw team. Onze advocaten verkiezen een hechte cliënt-advocaatrelatie, terwijl hun hyperprofessionele aanpak tot uitstekende prestaties leidt.

 

Ontmoet ons team

Heb je een vraag?

Ons team staat steeds paraat om onze klanten het best mogelijke advies te geven.

Onze kantoren