Overslaan en naar de inhoud gaan

Internationaal

Onze internationale strategie berust in hoge mate op onze onafhankelijkheid. Indien we een buitenlands advocatenkantoor uitkiezen om aan een project te werken, voeren we een compleet onafhankelijke beoordeling uit om bij de beste advocaat voor die specifieke zaak uit te komen. We houden altijd rekening met de uiteindelijke belangen van onze cliënten en kunnen dit ook doen omdat we veel tijd besteden aan due diligence en de opbouw van relaties met advocatenkantoren (en advocaten) in doorslaggevende rechtsgebieden. Wat vooropstaat bij grensoverschrijdende dienstverlening aan cliënten, is expertise bieden aan de juiste prijs; cliënten willen werken met het beste advocatenkantoor, welk dat dan ook is, dat de relevante expertise in een bepaald rechtsgebied in huis heeft en dat is nu juist wat ons model te bieden heeft: wereldwijd dezelfde hoge kwaliteit.

Tegelijkertijd krijgen we regelmatig door toonaangevende advocatenkantoren van over de hele wereld zaken doorverwezen. We merken op dat degenen die ons werk toevertrouwen stuk voor stuk over een prestigeniveau beschikken dat boekdelen spreekt over onze eigen ontwikkelingen, prestaties en succes. In de afgelopen jaren hebben we dit soort informele relaties met elitekantoren in de City en op Wall Street verder kunnen verstevigen.

De opvallende ontwikkeling van Lydian werd bevestigd door onze cliënten in heel wat juridische gidsen. Met andere woorden: Lydian wordt in de Legal 500 getypeerd als “(...) betrouwbaar, deadlinebestendig, bijzonder praktisch en een opluchting om mee te werken.”