Menu

Lunchseminarie 'Checklist ontslag'

Date
Tuesday 12th December, 2017
Time
12.00 pm
Location
Krekelhof
Rechterstraat 6
3511 Kuringen - Hasselt

Sinds de invoering van het Eenheidsstatuut is het ontslagbeleid grondig gewijzigd. Ook nieuwigheden zoals de motivering van het ontslag (CAO 109), de verplichtingen inzake outplacement, en de rechtspraak over de berekening van de opzeggingsvergoedingen, maken dat de aanpak van een ontslag fundamenteel gewijzigd is.

Tijdens dit lunchseminarie brengen we een praktijkgericht overzicht van de vragen (en antwoorden) die u dient te stellen: hoe bouw ik een dossier op om kennelijk onredelijk ontslag te vermijden? Wanneer is er sprake van discriminatie? Wanneer mag ik de kost van het outplacement in mindering brengen? Hoe worden lange termijn incentive plannen in de berekening opgenomen? Wat zijn de aandachtspunten bij een ontslag om dringende redenen? Is het sluiten van een dading nog een optie? Hoe ga ik om met beschermde werknemers?

Deze en andere vagen, samen met de bijhorende tips & tricks, worden als een checklist doorgenomen, zodat u volledig mee bent met de laatste evoluties om een correct ontslag door te voeren.

Het seminarie zal doorgaan in het Nederlands.

U kan gratis online inschrijven voor deze sessie tot 5 december 2017.

Wij verwelkomen u graag op ons lunchseminarie!

Programma:

  • Ontvangst met broodjes: 12u00
  • Uiteenzetting en vragen: 12u30
  • Einde: 14u15

Indien u na uw inschrijving alsnog verhinderd zou zijn, vragen wij u vriendelijk ons te verwittigen op
+32 2 787 90 15 of per mail valerie.thiebaut@lydian.be.