Overslaan en naar de inhoud gaan

De Lydian Public Procurement webinar series

Deze pagina delen

Zoals elk jaar organiseert het publiekrecht team van Lydian ook in 2024 enkele webinars gewijd aan het overheidsopdrachtenrecht.

GEPLANDE WEBINARS

Webinar II "Markante rechtspraak overheidsopdrachten 2024"

Ontdek het laatste nieuws over overheidsopdrachten: Het Public Procurement team van Lydian houdt een scherp oog op de ontwikkelingen in de wereld van overheidsopdrachten. 

Er zijn enkele recente opmerkelijke uitspraken van het Hof van Justitie, de Raad van State en de gewone rechtbanken die onze sprekers Jens Debièvre en Jeffrey Roegiers graag met u willen delen. Zo blijft u op de hoogte van de meest baanbrekende ontwikkelingen in de rechtspraak over overheidsopdrachten.

 

📅 Dinsdag 4 juni 2024
⌚ 11:30 - 12:30
 👉 SCHRIJF U NU IN

 

U heeft tijdens dit webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. Dit webinar vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis.

Nader het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

 

We hopen u allen te mogen verwelkomen op dit webinar!

 

Als u vragen heeft over de webinars, aarzel niet ons te contacteren events@lydian.be.

AFGELOPEN WEBINARS

Webinar I “Nieuwigheden in de overheidsopdrachtenregelgeving"

Vandaag vond het eerste webinar "Nieuwigheden in de overheidsopdrachtenregelgeving" van de Public Procurement reeks plaats, gegeven door Lore Derdeyn en Brecht Plessers.:Onze experts gingen dieper in op de recente wijzigingen in de regelgeving inzake overheidsopdrachten. Ze bekeken daarbij tevens de ratio legis van de nieuwe maatregelen en inzonderheid ook hun uitwerking voor de praktijk.

Hartelijk dank aan alle deelnemers! 

Auteurs