Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Lydian Insurance Regulation Series

Lydian organiseert een reeks seminaries, webinars en e-zines betreffende verzekeringsreglementering. De “Insurance Regulation Series” zijn bestemd voor compliance officers, legal counsels, bestuurders, directieleden, AML officers en andere medewerkers werkzaam binnen de verzekeringssector. De seminaries en webinars behandelen belangrijke en actuele thema’s over het regelgevend kader waarin het verzekeringsbedrijf wordt uitgeoefend. 

De seminaries en webinars bestaan telkens uit een Nederlandstalig en een Franstalig gedeelte. Na afloop van de presentatie beschikt u over de slides in beide taalversies.

Lydian is een geaccrediteerde opleidingsverstrekker (FSMA n° 473627046). Deelnemers van seminaries en webinars ontvangen automatisch een aanwezigheidsattest na deelname. 

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over onze in-house opleidingen, vragen of opmerkingen heeft over onze publicaties en evenementen of juridisch advies wenst te bekomen, gelieve contact op te nemen met insuranceregulation@lydian.be.

U kan zich inschrijven op de “Insurance Regulation Series” nieuwsbrieven via deze link: https://www.lydian.be/nl/inschrijving-nieuwsbrief

 

Webinar I: Uitbesteding vond plaats op 17 maart 2021.

 

Webinar II: Verkoop op afstand vond plaats op 4 mei 2021.

 

Webinar III: Distributieovereenkomsten & samenwerking met verzekeringstussenpersonen

Dit webinar behandelt het regelgevend kader inzake distributieovereenkomsten met verzekeringstussenpersonen. Onze medewerkers bespreken de meest voorkomende contractuele clausules en de aandachtspunten bij het onderhandelen en opstellen van distributieovereenkomsten. Tevens bespreken wij de impact van de B2B-wet op de distributieovereenkomsten, de regels inzake handelsagentuur, de Assuralia gedragsregels en het protocol inzake het bericht van wijziging.

16 september 2021
11:30 AM - 12:15 PM

SCHRIJF U NU IN