Overslaan en naar de inhoud gaan

Rankings Banking & Finance

 • Legal 500

  Binnen ons departement voor bankwezen, financiën en kapitaalmarkten staat Lydian op Tier 3. Tom Geudens wordt erkend als een "Leading individual".

  Het "responsieve" en "deskundige" team van Lydian richt zich op door activa gedekte leningen en acquisitiefinancieringstransacties. Ze werken voornamelijk met binnenlandse leners aan Belgische mandaten en met internationale geldschieters aan internationale overeenkomsten. Het kantoor ontvangt ook regelmatig verwijzingen van grote Amerikaanse en wereldwijde advocatenkantoren als Belgisch rechtadvies voor complexe multinationale regelingen. Het "uitzonderlijke" hoofd van het team, Tom Geudens, combineert ervaring op het gebied van bedrijfsleningen met werk op het gebied van projectfinanciering, herstructurering van leningen en regelgevingskwesties met betrekking tot financiële diensten.

  Getuigenissen van vakgenoten en/of cliënten:

  "Het team onder leiding van Tom Geudens heeft ons bijgestaan bij een complexe acquisitiefinancieringstransactie met betrekking tot zowel Nederlandse als Belgische entiteiten en verschillende lagen financiering. Lydian heeft vakkundig advies gegeven over de financieringsstructuur met betrekking tot de Belgische entiteiten, onderhandeld over de documentatie met de tegenpartij en de lokale overheidsvereisten behandeld. Tom's team is praktisch, efficiënt en zeer prettig om mee samen te werken."

  "Een geweldig team dat tijdig en klantvriendelijk advies levert. Altijd een plezier om mee samen te werken en altijd mijn voorkeurskeuze wat betreft bank- en financiële aangelegenheden in België."

  "Tom Geudens is uitzonderlijk. Zijn kennis van het vakgebied is van topklasse, en zijn responsiviteit en beschikbaarheid worden altijd gewaardeerd. Hij heeft een briljant vermogen om complexe ideeën op een begrijpelijke manier te communiceren."

  "Tom Geudens en zijn team zijn uitstekend."

  "Zeer responsief, zeer professioneel, beschikbaar wanneer nodig, uitstekende expertise op het gebied van financiering."

  "Tom Geudens kent zijn markt zeer goed, zijn advies is altijd gericht op de deal maar zeer technisch."

  "Tom Geudens ging verder dan nodig was om te adviseren en te leveren."

  "Het team was responsief en duidelijk deskundig op hun vakgebied."

 • Chambers and partners - Europe and Global

  Lydian werd gerangschikt in 'Band 4'. Tom Geudens werd gerangschikt in "Band 3".

  Lydian is een sterke nationale firma die voornamelijk optreedt voor kredietverstrekkers, waaronder binnenlandse en internationale banken en private equity-bedrijven. Het team heeft expertise in het adviseren over financiering van overnames en kredietovereenkomsten, evenals aanzienlijke ervaring op het gebied van vastgoedfinanciering. Het advocatenkantoor heeft ook een solide aanwezigheid op het gebied van financiële regelgeving en helpt vaak cliënten uit de verzekeringssector.

   

  Sterktes

  "Het team heeft een praktische aanpak en zeer goede technische vaardigheden."

  "Lydian is maatwerk in zijn aanpak, zeer snel en heeft oog voor de commerciële omgeving."

 • IFLR1000

  Lydian staat op Tier 3 en onze partner Tom Geudens is in 2022 door IFLR1000 gerangschikt als "Highly Regarded". Zoals IFLR1000 uitlegt, beloont deze ranking advocaten die "hoog aangeschreven staan bij hun vakgenoten, een sterke staat van dienst hebben op het gebied van transacties en positieve feedback van cliënten ontvangen".

 • Leaders League

  Lydian, samen met Tom Geudens en Peter De Ryck, staat gerangschikt als "Highly Recommended" in de categorie Bankieren & Financiën - Kapitaalmarkten en als "Excellent" in de categorie Bankieren & Financiën: Financiële diensten: regelgeving en geschillen (met Tom Geudens) in de Leaders League-ranking 2023.