Overslaan en naar de inhoud gaan

Rankings Dispute Resolution

 • Trends Legal Awards

  Op 13 november 2018 werd ons team voor Geschillenbeslechting bekroond met de 'Beste Onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in Litigatie en Arbitrage' tijdens de Trends Legal Awards.

   

 • Legal 500

  Onze praktijk voor geschillenbeslechting (Dispute Resolution) is gerangschikt in Tier 2. Jo Willems wordt beschouwd als een veelbelovend talent (Rising Star). Hugo Keulers, Yves Lenders, Karen Janssens en Marijn De Ruysscher worden genoemd.

  'Lydian' wordt omschreven als een kantoor dat 'gericht is op de cliënt en technisch uitstekend werk levert'. Ze werken vanuit hun vestigingen in Brussel, Antwerpen en Hasselt aan verschillende juridische geschillen en vertegenwoordigen zowel binnenlandse als internationale ondernemingen. Het team staat onder leiding van Hugo Keulers in Brussel, een ervaren advocaat op het gebied van verzekeringsgeschillen die veel lof ontvangt van verschillende cliënten. Yves Lenders heeft een breed scala aan geschillenbeslechtingspraktijken, waaronder insolventiegeschillen, geschillen op het gebied van spoorvervoer en post-acquisitiekwesties. Jo Willems, die in januari 2022 tot partner is benoemd, staat bekend om zijn 'geweldige expertise' op het gebied van commerciële geschillenbeslechting, waaronder productaansprakelijkheid en geschillen over distributie. Advocaat Marijn De Ruysscher wordt ook aanbevolen voor professionele en algemene aansprakelijkheidskwesties, met name in de technische en industriële sectoren. Alle genoemde advocaten zijn gevestigd in Brussel.

  Getuigenissen van collega's en/of cliënten

  'Hugo Keulers is zeer ervaren en een expert in zijn vakgebied. Hetzelfde geldt voor Jo Willems, Pieter-Jan Van Mierlo en Marijn De Ruysscher.'

  'Beschikbaar, responsief, zelfs bij korte termijnen, geven duidelijke antwoorden en uitstekend beheer van zaken.'

  'Hugo Keulers is een zeer ervaren procesadvocaat en behoort tot de besten in België. Geweldig zakelijk inzicht, technisch zeer sterk, strategisch en een tactisch denker.'

  'Karen Janssens is technisch zeer sterk en heeft veel potentieel.'

  'Zeer reactief, professioneel, gericht op de cliënt en technisch uitstekend. Het is altijd een groot plezier om met hen samen te werken, vooral Jo Willems.'

  'Jo Willems is een van de beste advocaten in België. Altijd beschikbaar en gericht op de cliënt, met een verbazingwekkend hoog niveau van expertise.'

  'Hugo Keulers is een uitstekende procesadvocaat met een goed zakelijk inzicht.'

  'Hugo Keulers is een expert op het gebied van verzekeringen en geschillenbeslechting. Hij onderzoekt dossiers snel en grondig en heeft een zeer sterke juridische analyse. Hij streeft naar het beste resultaat en bekijkt het probleem vanuit alle mogelijke hoeken - sterke strategie en tactiek. Proactief. Wat kun je nog meer vragen van een externe adviseur?'

 • Chambers and partners - Europe and Global

  Binnen Geschillenbeslechting staat Lydian in Band 4 en Hugo Keulers staat in Band 3.

  Wat het team kenmerkt:

  Lydian heeft een sterke reputatie opgebouwd in het behandelen van geschillen in de verzekerings- en herverzekeringssector, waarbij zij ondersteuning bieden bij geschillen met betrekking tot dekking, beroepsaansprakelijkheid en productaansprakelijkheid. Het team adviseert ook over contractuele en distributiegeschillen, evenals zaken met betrekking tot het innen van schulden. Advocaten van de praktijk vertegenwoordigen daarnaast cliënten in de offshore sector bij geschillen met betrekking tot de bouw van offshore windprojecten.

  Chambers Europe en Global vermelden:

  Hugo Keulers wordt geprezen omdat hij volgens een cliënt "zeer recht door zee, responsief en prettig om mee samen te werken" is. Hij geniet met name een goede reputatie voor zijn werk bij het vertegenwoordigen van cliënten uit de verzekeringsindustrie in een breed scala van geschillen, evenals bij het bijstaan van cliënten bij incassoprocedures.

 • Leaders League

  Lydian, samen met Yves Lenders, Hugo Keulers en Jo Willems, staat gerangschikt als "Highly Recommended" in de categorie 'beste advocatenkantoren voor commerciële geschillenbeslechting - geschillenoplossing' van de Leaders League-ranking 2023.

  Lydian, samen met Yves Lenders, Hugo Keulers en Marijn De Ruysscher, staat gerangschikt als "Recommended" in de categorie 'beste advocatenkantoren voor internationale arbitrage - geschillenoplossing' van de Leaders League-ranking 2023.

 • Who's Who Legal

  Hugo Keulers en Sandra Lodewijckx zijn gerangschikt als "Global Leaders" in de Insurance & Reinsurance guide van 2021. Marijn De Ruysscher is gerangschikt als "Future Leader" in de Arbitration Future Leaders - Non Partners guide van 2021. Hugo wordt ook nog steeds gerangschikt als "Global Leader" in de Litigation guide van 2020.