Overslaan en naar de inhoud gaan

Rankings IT & Telecoms

 • Legal 500

  In onze praktijk op het gebied van IT en Telecom is Lydian gerangschikt in Tier 3. Bastiaan Bruyndonckx wordt genoemd als een "Leading Individual".

  Lydian is een veelgevraagde samenwerkingspartner voor buitenlandse firma's die behoefte hebben aan expertise op het gebied van telecommunicatie. Ze bieden regelmatig ondersteuning aan verschillende zakelijke klanten bij allerlei telecomgerelateerde zaken. De praktijk heeft de laatste tijd haar capaciteiten op het gebied van IT aanzienlijk versterkt en werkt aan internationale projecten op het gebied van software en apparatuur. De praktijk staat onder leiding van Bastiaan Bruyndonckx, een zeer deskundige specialist die uitblinkt in cyberbeveiliging, IT en telecommunicatie. Bastiaan heeft ruime ervaring in de gegevenssector, waaronder AI- en big data-projecten, en hij heeft bijzondere bekwaamheid op het gebied van gegevensbescherming.

  Getuigenissen van collega's en/of cliënten

  'Een flexibel team met gedetailleerde kennis van het juridische domein van IT en telecommunicatie.'

  'Pragmatische aanpak.'

  'We werken regelmatig samen met Bastiaan Bruyndonckx vanwege zijn diepgaande kennis.'

 • Chambers and partners – Chambers Europe

  Binnen TMT (Technologie, Media en Telecommunicatie) is Bastiaan Bruyndonckx gerangschikt in Band 3 voor de TMT-subsectie Informatietechnologie.

  Chambers Europe vermeldt het volgende: Bastiaan Bruyndonckx heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het vertegenwoordigen van Belgische bedrijven bij IT-diensten en inkoopovereenkomsten, evenals bij regelgevingskwesties, waaronder cloudservices.

 • Leaders League

  Lydian, samen met Bastiaan Bruyndonckx, wordt in de Leaders League-ranking 2021 gerangschikt als "Highly Recommended" in de categorie Technologies, Internet & Telecommunications - Innovation, technology & telecoms.