Menu

More from lydian

Brexit Belgium are you ready

Kickstart your carer at Lydian now

Upcoming events

Lydian
Havenlaan 86C - b113 Brussel

14.11.18 Lydian verkozen tot Beste Belgische advocatenkantoor in 2018

About Lydian
November 14


Op 13 november sleepte Lydian tijdens de Trends Legal Awards de trofee voor Beste advocatenkantoor in de wacht. Op de gala-uitreiking in Brussel werden, onder auspiciën van het zakenblad Trends/Tendances al voor de vijfde keer advocatenkantoren bekroond die uitmunten dankzij hun expertise, knowhow en innovatie.

Lydian ontving de hoofdprijs van het beste advocatenkantoor in België van een onafhankelijke jury legal experts als erkenning voor haar prestaties, in de aanwezigheid van meer dan 400 advocaten, bedrijfsjuristen en professionals uit de juridische sector.

Erkenning voor harde werk

De prestigieuze award voor Beste advocatenkantoor binnenrijven is een hele eer voor Lydian. Het is de kroon op ons werk van de voorbije 17 jaar en een enorme erkenning voor alle vennoten, advocaten en medewerkers.

We zijn onze cliënten natuurlijk ook erg erkentelijk voor het vertrouwen dat ze keer op keer in ons stellen. Dat deze award ons is toegekend door een jury bestaande uit bedrijfsjuristen van gerenommeerde bedrijven maakt deze overwinning des te mooier.

Puur Belgisch én onafhankelijk

Lydian is het allereerste Belgische onafhankelijke zakenadvocatenkantoor die de Trends Legal Award voor beste advocatenkantoor wint. Een hele prestatie, want opboksen tegen de internationale reuzen van de advocatuur is geen eenvoudige opdracht. 

No-nonsense aanpak loont

De award toont voor ons aan dat Lydian de voorbije jaren een enorme stap vooruit heeft gezet. Met onze no-nonsense pragmatische aanpak en onze grote beschikbaarheid naar onze cliënten toe zijn we erin geslaagd om een service naar het Angelsaksische model aan te bieden tegen tarieven die aangepast zijn aan de Belgische realiteit. Ons kantoor is zo uitgegroeid tot een van de grootste op de Belgische markt. 

Nationale focus, internationaal netwerk

Dat een puur Belgisch kantoor ook internationale klanten kan servicen, blijkt uit de cliëntenlijst van Lydian. Ons kantoor focust zich op de Belgische markt, maar heeft wel uitstekende contacten met andere onafhankelijke topkantoren in heel Europa en bij uitbreiding de wereld. Onze samenwerking met ons uitgebreide buitenlandse netwerk heeft aangetoond dat wij onze Belgische cliënten kunnen begeleiden in hun internationale expansie op een manier die niet moet onderdoen aan dat van de grote internationale kantoren.

Peter De Ryck
Managing Partner
peter.deryck@lydian.be
T +32 2 787 90 20
www.lydian.be