Overslaan en naar de inhoud gaan

Lunch & Learn 2022

Deze pagina delen

Wij zijn verheugd u ons digitale Lunch & Learn boekje aan te bieden. Dit boekje bevat een reeks artikelen van onze advocaten over onderwerpen die tijdens de e-zines en webinars van 2021 aan bod zijn gekomen.

2021 was een zeer belangrijk jaar voor ons kantoor; we vierden ons 20-jarig bestaan en behaalden de ISO 27001 Standaard voor Informatiebeveiliging.

Bij Lydian zijn we er trots op dat we onze cliënten voortdurend op de hoogte houden van belangrijke juridische ontwikkelingen. Wat uw business ook is, kennis is essentieel en maakt het verschil. U kunt immers alleen proactief reageren op veranderingen als u gewapend bent met de juiste vaardigheden en indringende inzichten.

Ook in 2022 blijft het onze ambitie om u op de hoogte te houden van belangrijke juridische ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Onze advocaten zijn altijd beschikbaar om te antwoorden op uw vragen en verzoeken.

Deze Lunch and Learn editie biedt ons ook de gelegenheid om u te bedanken voor uw vertrouwen dat ons kantoor in staat heeft gesteld succesvol te zijn. Het is onze ambitie om ook in de toekomst uw vertrouwde adviseur te blijven.

Indien er een bepaald onderwerp van Belgisch recht is dat u interesseert, dan zouden wij dit graag samen met u verder toelichten. Op een van onze webinars of lunchseminaries in 2022 misschien? U vindt onze evenementenkalender op onze Lydian website.

Download here

Wilt u het boekje ook fysiek ontvangen?

Vul dan het formulier in

Auteurs