Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Webinar "Heropstarten in de staart van Corona: helpt het recht u?"

Deze pagina delen

Het coronavirus lijkt haar greep op ons land stilaan te lossen, maar de impact van het virus op de (Belgische) ondernemingen is aanzienlijk. Tijdens de crisis nam de overheid heel wat maatregelen om ondernemingen toe te laten tijdelijk te overleven.  Het zal voor vele ondernemingen echter een uitdaging zijn om zich ook na de crisis aan te passen aan de gewijzigde economische realiteit.

Het Commercial en het Employment Team van Lydian organiseren daarom een Webinar om u een overzicht te geven van de mogelijkheden en beschermingsmechanismen waarop ondernemingen in moeilijkheden een beroep kunnen doen. Er zal onder andere worden stilgestaan bij de mogelijkheden voor een werkgever om het werk anders te organiseren, de procedure van gerechtelijke reorganisatie, het faillissement en de verantwoordelijkheid van het bestuur van een onderneming in moeilijkheden. Er zal uiteraard ook ruimte zijn om vragen te stellen aan de sprekers, die tijdens of na het Webinar zullen worden beantwoord.

Bent u hierin geïnteresseerd? Schrijf u dan in op ons Webinar dat zal plaatsvinden op 2 juli 2020 om 12:30 PM CET met als sprekers Yves Lenders, Kato Aerts en Kim van Zummeren.

DATUM: Donderdag 02/07/2020
TIJD: 12:30-14:00

Dit webinar vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis.
U kunt zich inschrijven tot donderdag 2 juli 2020 - 11:30. Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen vanaf uw persoonlijke computer.

We hopen u te 'horen' op ons webinar!

Als u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren  +32 2 787 90 77 of marketing@lydian.be.

U kunt zich hier gratis inschrijven tot donderdag 2 juli 2020 - 11u30.

Ik schrijf me in