Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Webinar Insurance - COVID19 / Next steps

Deze pagina delen

Sinds enkele maanden houdt het coronavirus de wereld in haar wurggreep en ook de verzekeringssector ontsnapt hier niet aan. Naast reglementaire uitdagingen op het vlak van verzekeringstoezicht, is er  een verhoogde druk op verzekeraars onder diverse polissen om schadevergoedingen uit te keren gebaseerd op COVID-19 en haar gevolgen. Het Insurance Team van Lydian vindt daarom dat de tijd rijp is om met haar cliënteel en contacten eerste inzichten en ervaringen te delen omtrent de gevolgen van COVID-19 op het verzekeringstoezicht en op de toepassing van diverse verzekeringspolissen. 

Naast een overzicht van de recente initiatieven van de regulatoren en toezichthouders (FSMA, NBB en EIOPA) zullen verschillende polisclausules en hun mogelijke interpretatie worden besproken en vragen kunnen uiteraard gesteld worden.

Schrijf u dan ook in op ons webinar dat zal plaatsvinden op dinsdag 2 juni 2020 om 12:30 PM CET met als sprekers Sandra Lodewijckx , Hugo Keulers en Alexander Hamels 
 

DATUM: Dinsdag 02/06/2020
TIJD: 12:30-14:00

Dit webinar vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis.
U kunt zich inschrijven tot dinsdag 2 juni 2020 - 11:30. Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen vanaf uw persoonlijke computer.

We hopen u te 'horen' op ons webinar!

Als u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren  +32 2 787 90 77 of marketing@lydian.be.

U kunt zich hier gratis inschrijven tot dinsdag 2 juni 2020 - 11:30.

Ik schrijf me in