Overslaan en naar de inhoud gaan

Lydian benoemt een nieuwe Raad van Bestuur

Deze pagina delen

Sedert 1 januari 2022 wordt Lydian bestuurd door een driehoofdige Raad van Bestuur. Jan Hofkens is voorzitter van de Raad van Bestuur en volgt Hugo Keulers op als Managing Partner van het kantoor. Hij wordt vervoegd door zijn collega's Sandra Lodewijckx en Jens Debièvre. De Raad van Bestuur heeft een mandaat van 3 jaar (2022-2024).

"Na 20 jaar was het tijd om onze bestuursstructuur te herzien. We kozen voor een Raad van Bestuur bestaande uit drie vennoten" zegt Jan Hofkens. "Deze nieuwe bestuursstructuur stelt Lydian in staat om de steeds groeiende activiteiten van het kantoor continu te ondersteunen en tegelijkertijd een hecht en efficiënt bestuur te behouden."

Jan Hofkens is vereerd om als nieuwe Managing Partner van Lydian te fungeren, naast bestuursleden Sandra Lodewijckx en Jens Debièvre. "Ik wil Jens en Sandra bedanken voor hun inzet en bereidheid om dit mandaat op te nemen en het kantoor mee te leiden" zegt Jan. "Ik wil ook Hugo Keulers bedanken, die aan het einde van zijn mandaat als Managing Partner is gekomen" voegt Jan toe. "Het waren drie bijzondere jaren, met de nodige uitdagingen, waaronder Covid om er maar één te noemen. Desalniettemin waren het drie jaren waarin het kantoor grote stappen heeft gezet, veel is gegroeid en sterker is geworden qua structuur, positionering en impact."

Jan Hofkens is partner in de Employment, Pensions & Benefits praktijk. Hij trad op 1 januari 2003 in dienst bij Lydian en was reeds Managing Partner van 2010 - 2013.

Sandra Lodewijckx is partner in de Commercial and Dispute Resolution praktijk en leidt het Insurance and Reinsurance Team. Sandra trad in 2002 in dienst bij Lydian en werd partner in 2010.

Jens Debièvre is partner in de Real Estate, Environment & Regulatory praktijk. Jens trad in 2004 in dienst bij Lydian en werd in 2011 partner.

RvB Groepsfoto buiten

Auteurs