Overslaan en naar de inhoud gaan

Lydian Webinar : "Data Breaches – Wat (niet) te doen?" - 26 oktober 2021

Deze pagina delen

Het bedrijfsleven digitaliseert meer en steeds sneller, mede gelet op externe factoren (zoals de Covid-19 pandemie). Die digitalisering brengt heel wat uitdagingen mee voor een onderneming, niet in het minst op het vlak van de bescherming van (persoons)gegevens. In een professionele omgeving waar informatie en persoonsgegevens overal en altijd toegankelijk moeten zijn, is een incident of data breach, al dan niet als gevolg van een menselijke fout, bijzonder snel gebeurd. 

Maar wat kan uw onderneming preventief doen om deze incidenten/data breaches te vermijden of de impact ervan te beperken? Hoe kan cyber security worden geoptimaliseerd? Wat kunt/moet u doen wanneer het toch misloopt? 

Ter gelegenheid van de European Cybersecurity Month gaven wij een webinar met nuttige tips & tricks. Wij hebben bovenstaande vragen vanuit diverse invalshoeken belicht. GDPR, strafrecht, commerciële en contractuele clausules, adequate verzekeringsdekkingen, interne policies en communicatie ten aanzien van werknemers: het komt allemaal aan bod. 

Herbekijk het webinar hier: