Overslaan en naar de inhoud gaan

Lydian Webinar : "Data Breaches – Wat (niet) te doen?" - 26 oktober 2021

Deze pagina delen

Het bedrijfsleven digitaliseert meer en steeds sneller, mede gelet op externe factoren (zoals de Covid-19 pandemie). Die digitalisering brengt heel wat uitdagingen mee voor een onderneming, niet in het minst op het vlak van de bescherming van (persoons)gegevens. In een professionele omgeving waar informatie en persoonsgegevens overal en altijd toegankelijk moeten zijn, is een incident of data breach, al dan niet als gevolg van een menselijke fout, bijzonder snel gebeurd. 
 
Maar wat kan uw onderneming preventief doen om deze incidenten/data breaches te vermijden of de impact ervan te beperken? Hoe kan cyber security worden geoptimaliseerd? Wat kunt/moet u doen wanneer het toch misloopt? 
 
Ter gelegenheid van de European Cybersecurity Month nodigt Lydian u uit op 26 oktober 2021 voor een gratis webinar met nuttige tips & tricks. Wij zullen bovenstaande vragen vanuit diverse invalshoeken belichten. GDPR, strafrecht, commerciële en contractuele clausules, adequate verzekeringsdekkingen, interne policies en communicatie ten aanzien van werknemers: het komt allemaal aan bod. 

 

Datum : 26 oktober 2021
Tijd : 11u30 - 13u00

SCHRIJF U NU IN 

U hebt tijdens het webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. Dit webinar vindt plaats in het Nederlands en in het Frans. Deelname is gratis.

Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

 

Wij hopen u digitaal te mogen verwelkomen zodat uw onderneming toekomstige data breaches kan voorkomen én genezen!

 

Als u vragen heeft over de webinars, aarzel niet ons te contacteren +32 2 787 90 77 or marketing@lydian.be.