Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Lydian Webinar : "Faillissement in de vastgoedsector : tips and tricks"

Deze pagina delen

Vastgoedprofessionals zien zich steeds vaker geconfronteerd met faillissementen. Een faillissement kan uw bouwproject, uw vastgoedtransactie of de toekomstige uitvoering van uw vastgoedcontracten (verkoopcontract, huurcontract, enz.) in het gedrang brengen. Het is derhalve van belang de mechanismen achter faillissementen en de potentiële gevolgen ervan voor uw vastgoed te kennen.

Te denken valt aan de tegenwerpelijkheid van de contracten, de zakelijke rechten na het faillissement, de beschermende clausules in de vastgoedscontracten, de verdere uitvoering van lopende contracten, enzovoort.

Na een kort overzicht van de algemene regels van het faillissementsrecht, zullen de advocaten van de real estate practice van Lydian u praktisch en concreet advies geven in de vorm van "tips en tricks" over hoe u de gevolgen van faillissementen voor uw vastgoed kan managen. Wij zullen het onderwerp ook benaderen vanuit het gezichtspunt van elke bouwactor (bouwheer/aannemer, verkoper/koper, huurder/verhuurder, enzovoort).

Datum: 23 april 2021
Tijd: 11:00 - 11:50 

 

SCHRIJF U NU IN