Overslaan en naar de inhoud gaan

PMV, Merodis & Lydian Webinar: Private debt in België - financiering naast de banken

Deze pagina delen

In vergelijking met het buitenland is de Belgische bedrijfsfinancieringsmarkt nog altijd zeer traditioneel. Bankfinanciering is vaak de enige ernstig overwogen optie in de directiekamers van veel bedrijven. Nochtans zijn er de laatste jaren veel andere mogelijkheden ontstaan waarmee bedrijven hun schuldpakket kunnen optimaliseren. 

Omdat onbekend helaas ook onbemind maakt, willen we u graag laten kennismaken met de oplossingen die u vindt op de private debt markt. 

Bent u betrokken bij financiële strategie voor middelgrote en grote bedrijven en bent u op zoek naar nieuwe inzichten en instrumenten? Bekijk dan het webinar ‘Private debt in België - financiering naast de banken’, waarin we het beste van drie werelden combineren: 

  • Merodis heeft het gehad over de ins en outs van de private placement market 
  • De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV besprak de voordelen van de senior bedrijfsleningen binnen uw financieringsstructuur
  • Advocatenkantoor Lydian besprak een aantal (juridische) structuren en aandachtspunten die uw schuldstructuur kunnen optimaliseren om op die manier de  de private debt market warm te maken voor uw investerings- of financieringsproject.

Dit webinar heeft op 20 april 2021 plaatsgevonden.

Herbekijk het hier:

Auteurs