Overslaan en naar de inhoud gaan

Lydian Lunchseminarie: "Happy New Year! 🥳 To do’s voor HR in 2023"

Deze pagina delen

De tweede helft van 2022 had heel wat nieuwe wetgeving met een impact op HR in petto. Denk maar aan de Arbeidsdeal, de nieuwe regels rond re-integratie en medische overmacht, de Wet Transparante Arbeidsvoorwaarden, de klokkenluidersregeling, enz.

Veel van die nieuwe regels zullen vooral vanaf 2023 belangrijk worden. Bepaalde documenten, zoals het arbeidsreglement en de arbeidsovereenkomst moeten worden gecheckt en eventueel aangepast en vooraleer dat bepaalde HR-processen kunnen worden ingevoerd, zal sociaal overleg vereist zijn.

Daarnaast is 2023 voor vele ondernemingen ook van belang met het oog op de sociale verkiezingen van 2024. Indien noodzakelijk, kan het HR-beleid nog wel wat worden bijgestuurd in de een of de andere richting.

Dit seminarie wordt opgevat als een praktische to-the-point HR update voor 2023 waarbij we elk vanuit onze eigen expertise focussen op de belangrijkste aandachtspunten en samen met u een actieplan doorlopen voor het nieuwe jaar. Dit seminarie heeft dus niet tot doel om alle recente wetgeving van A tot Z te bespreken.

 

DATUM & TIJD: 17 januari 2023 van 12:00 - 14:30

LOCATIE: Maison de la Poste – Rue Picard 5/7 - 1000 Brussel

PROGRAMMA:

  • 12u00 - Ontvangst met broodjes
  • 12u30 - Uiteenzetting
  • 14u15 - Einde
>> SCHRIJF U NU IN

Dit seminarie wordt in het Nederlands gegeven. We starten met een lichte broodjeslunch. Deelname is gratis. 

Indien u verder nog vragen heeft, mag u ons gerust contacteren via marketing@lydian.be.

Auteurs