Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

NVLB Webinar: "Het nieuwe werken in tijden van (en na) Covid-19" - 24 juni 2021

Deze pagina delen

Het volgende online netwerkevent (webinar) van het Netwerk van Limburgse Bedrijfsjuristen zal doorgaan op donderdag 24 juni 2021 om 13u30. Dit keer kozen we voor het thema “het nieuwe werken” in tijden van (en vooral ook na) Covid-19. Nu we met zijn allen meer dan 1 jaar thuis hebben gewerkt denken vele bedrijven na over de manier waarop ze hier na de crisis mee zullen omgaan. Voert uw onderneming structureel telewerk in of wil u liefst zo snel mogelijk terugkeren naar kantoor?

In dit webinar geven wij u graag een overzicht van de aandachtspunten waar u bij het invoeren van structureel telewerk rekening mee moet houden. Moet u moet elke werknemer schriftelijke afspraken maken? Welke kosten moet u vergoeden? Hoe zit het met de toepasselijke arbeidsduur? En hoe waakt u over het welzijn van uw werknemers? We zullen ook kort stilstaan bij structureel telewerk in een grensoverschrijdende context.
 

Datum : 24 juni 2021
Tijd : 13u30 - 14u30

SCHRIJF U NU IN 

 

U hebt tijdens dit webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. Het webinar vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis.

Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

 

We hopen u te horen/zien tijdens ons webinar!

 

Als u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren via +32 2 787 90 77 of marketing@lydian.be.