Overslaan en naar de inhoud gaan
Contacteer ons

Florence is Counsel in de Corporate en M&A-praktijk.

Specialisaties

  • fusies en overnames
  • private equity
  • vennootschapsherstructurering
  • joint ventures
  • geschillenbeslechting tussen vennootschappen

Expertise en ervaring

Florence heeft onlangs geadviseerd inzake verschillende transacties voor private-equityfondsen, waarbij zij zowel voor kopers als voor verkopers optrad, met inbegrip van bijstand in het auctionproces, (verkoper) due diligence en transactiewerk. Florence heeft bovendien recent advies verleend voor een aantal joint-venturetransacties in de energie- en telecomsectoren. Grote internationale advocatenkantoren roepen regelmatig haar hulp in voor de Belgische aspecten van hun vennootschapszaken.

Achtergrond

In 2007 studeerde Florence af in de rechten aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Als onderdeel van haar studies nam ze in 2006 deel aan het Erasmus-uitwisselingsprogramma voor rechtenstudenten aan de University of Aberdeen. In 2008 behaalde zij een LL.M. in handelsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en werd in datzelfde jaar tot de balie van Brussel toegelaten.

Publicaties en sprekersuitnodigingen

Florence spreekt geregeld bij trainingsevenementen over uiteenlopende onderwerpen in het vennootschapsrecht en draagt in naam van het kantoor bij aan seminars voor cliënten over dit onderwerp.

Onderscheidingen

Lid van de International Association of Young Lawyers (AIJA).

Rechtsdomeinen

Practice areas