Overslaan en naar de inhoud gaan

Lydian Corona Webinar Series EXTRA: COVID-19 op de werkvloer: een z(t)aak voor werkgevers en verzekeraars? - 10 december 2020

Door de uitbraak van COVID-19 hebben ondernemingen de nodige preventiemaatregelen moeten nemen om hun activiteiten in zo veilig en gezond mogelijke omstandigheden te organiseren. Ondanks de diverse inspanningen valt een COVID-19 besmetting op de werkvloer helaas niet uit te sluiten. Zo’n besmetting kan echter verregaande gevolgen hebben op het vlak van aansprakelijkheid.

In dit webinar gingen onze collega’s van Employment en Insurance in op de verplichtingen van de werkgever, diens bestuurders en werknemers inzake het voorkomen van en omgaan met een COVID-19 besmetting op de werkvloer. Tevens gingen zij na welke aansprakelijkheidsrisico’s een eventuele besmetting met zich kan meebrengen. Uiteraard ging hierbij ook de nodige aandacht uit naar de verzekeringsrechtelijke aspecten. 

Naast de impact van het inmiddels bekende Coronavirus (COVID-19) op ons privéleven, worden bedrijven in België en de rest van de wereld ook geconfronteerd met belangrijke moeilijkheden en uitdagingen op alle niveaus van hun bedrijfsvoering.

Lees meer over de verschillende gerelateerde onderwerpen

Lydian staat klaar om u te helpen met al uw vragen over de impact van het Coronavirus op uw dagelijkse activiteiten.

Contacteer ons met al uw vragen op corona@lydian.be

Auteurs